![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/8d3649c0-60f6-11ed-9c41-f798d8eb1403.jpg?w=576&h=313)
40recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 3
1 kgkartupeļi300 mlpiens80 gsviests0.5 TKrīvēts muskatrieksts pēc garšassāls40 grīvēts siers Džiugas1 saujasvaigi zaļumi
recipe.preparation
1
Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos un izvāra sālsūdenī.
2
Vārītos kartupeļus nokāš.
3
Nelielā katliņā uzkarsē pienu, pievieno tam sviestu un rīvētu muskatriekstu.
4
Lielāko daļu karstā piena pārlej kartupeļiem un visu kārtīgi samīca. Tad pievieno atlikušo pienu un vēlreiz labi samīca, līdz izveidojas vienmērīga masa.
5
Sagatavotajā biezputrā iemaisa smalki rīvētu cieto sieru "Džiugas®" un sasmalcinātus zaļumus. Pasniedz uzreiz.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь