![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/06496fc0-7a03-11ed-80ba-3be48b785101.jpg?w=576&h=313)
25recipe.minutes
11recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
4 laša filejas0.5 ĒKolīveļļa1 ĒKSanta Maria citronpipari3 svaigu diļļu kātiņi CITRONPIPARU MĒRCEI:200 mlskābs krējums2 TKSanta Maria citronpipari PIEDEVĀM:200 gcukurzirņi0.5 TKsāls1 ĒKsviests
recipe.preparation
1
Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C. Ieziediet lasi ar olīveļļu un lieciet cepamtraukā. Pārkaisiet lasi ar citronpipariem un cepiet krāsnī aptuveni 10 minūtes. Rotājiet ar svaigām dillēm.
2
Sajauciet traukā citronpiparus ar skābo krējumu un labi samaisiet!
3
Piepildiet ⅔ katla ar ūdeni, pievienojiet sāli un uzvāriet ūdeni.
4
Lieciet cukurzirņus verdošajā ūdenī un vāriet 1 minūti. Nokāsiet, samaisiet ar sviestu un pasniedziet bļodā.
5
Pasniedziet kopā ar vārītiem kartupeļiem un citronu
daiviņām.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь