![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/da063b30-6a9b-11ed-8016-dbc3e6ce9520.jpg?w=576&h=313)
6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
5 vārīti kartupeļi2 vidēji lieli sīpoli200 gauksti kūpināta menca220 mlsaldais krējums pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšasdilles
recipe.preparation
1
Sīpolus nomizo un apcep uz pannas kausētā sviestā, līdz tie ir zeltaini. Auksti kūpināto mencu attīra no ādas un asakām, sagriež gabaliņos. Dilles sakapā.
2
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
3
Podiņos kārtām liek kartupeļus, tad mencas gabaliņus un ceptos sīpolus.
4
Pārlej podiņu saturu ar saldo krējumu, pievieno piparus. Sāli neliek klāt, jo menca piešķirs ēdienam nepieciešamo sāļumu.
5
Podiņus liek krāsnī uz aptuveni 10 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar dillēm.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь