![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/1f90c5c0-60fc-11ed-ac60-03d357d9270b.jpg?w=576&h=313)
15recipe.minutes
12recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
0.5 kāposts0.5 sarkanais kāposts1 burkāns2 āboli MĒRCEI:6 ĒKolīveļļa0.5 citrona sula3 ĒKaveņu etiķis3 ĒKmajonēze1 ĒKmagoņu sēklas pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
recipe.preparation
1
Abu veidu kāpostus smalki sagriež/sarīvē. Burkānu sarīvē. Āboliem izgriež serdi un sagriež smalkākos gabaliņos. Visu saber lielā bļodā.
2
Nelielā burciņā salej eļļu, citrona sulu, etiķi, majonēzi. Pieber sāli un piparus, kā arī magoņu sēkliņas. Burciņai uzskrūvē vāciņu un kārtīgi sakrata, lai sanāktu viendabīga mērcīte.
3
Kad mērce gatava, to pārlej bļodā sagrieztajām sastāvdaļām. Visu kārtīgi samaisa.
Salātus ēd uzreiz vai nedaudz vēlāk – ievilkušies tie būs vēl garšīgāki. Labu apetīti!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь