Foto: Shutterstock
Apetītlīga uzkoda svētku galdam – avokado pusītēs pildīti tunča salāti, kuru pagatavošanai būs jāvelta ne vairāk kā 10 minūtes.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 avokado120 gtuncis savā sulā0.5 paprika2 ĒKkonservēta "Bonduelle" kukurūza zaļumi pēc garšasmalti melnie pipari1 ĒKcitronu sula1 ķiploka daiviņa2 vārītas olas dekoram

Sagatavošana

1

Avokado nomazgā, nosusina, izņem kauliņus un izgrebj mīkstumu.

2

Mīkstumam pievieno citronu sulu, nomizotu, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu, maltus piparus un sablendē vai saspaida ar dakšiņu viendabīgā masā.

3

Tuncim un konservētajai kukurūzai nolej sulu, Papriku sagriež kubiņos, zaļumus sakapā. Visas sastāvdaļas liek bļodiņā, pārlej ar avokado mērci un samaisa.

4

Pilda avokado pusītēs. Dekorē ar vārītu olu pusītēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!