![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/b986c860-7c1c-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
10recipe.minutes
9recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
2 avokado120 gtuncis savā sulā0.5 paprika2 ĒKkonservēta "Bonduelle" kukurūza zaļumi pēc garšasmalti melnie pipari1 ĒKcitronu sula1 ķiploka daiviņa2 vārītas olas dekoram
recipe.preparation
1
Avokado nomazgā, nosusina, izņem kauliņus un izgrebj mīkstumu.
2
Mīkstumam pievieno citronu sulu, nomizotu, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu, maltus piparus un sablendē vai saspaida ar dakšiņu viendabīgā masā.
3
Tuncim un konservētajai kukurūzai nolej sulu, Papriku sagriež kubiņos, zaļumus sakapā. Visas sastāvdaļas liek bļodiņā, pārlej ar avokado mērci un samaisa.
4
Pilda avokado pusītēs. Dekorē ar vārītu olu pusītēm.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь