Fоtо: Shutterstock
Apetītlīga uzkoda svētku galdam – avokado pusītēs pildīti tunča salāti, kuru pagatavošanai būs jāvelta ne vairāk kā 10 minūtes.
10recipe.minutes
9recipe.ingredients
viegli

recipe.ingredients

recipe.portions: 2
2 avokado120 gtuncis savā sulā0.5 paprika2 ĒKkonservēta "Bonduelle" kukurūza zaļumi pēc garšasmalti melnie pipari1 ĒKcitronu sula1 ķiploka daiviņa2 vārītas olas dekoram

recipe.preparation

1

Avokado nomazgā, nosusina, izņem kauliņus un izgrebj mīkstumu.

2

Mīkstumam pievieno citronu sulu, nomizotu, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu, maltus piparus un sablendē vai saspaida ar dakšiņu viendabīgā masā.

3

Tuncim un konservētajai kukurūzai nolej sulu, Papriku sagriež kubiņos, zaļumus sakapā. Visas sastāvdaļas liek bļodiņā, pārlej ar avokado mērci un samaisa.

4

Pilda avokado pusītēs. Dekorē ar vārītu olu pusītēm.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !