Fоtо: Shutterstock
Pagatavot sulīgas kotletes bez taukiem piesprakšķinātas virtuves un dūmojošas pannas vaktēšanas – tas ir iespējams! Ar sieru un olu pildītas gaļas "ligzdiņas" varēsi izcept krāsnī, bez liekām pūlēm iegūstot īpaši kārdinošu rezultātu.
6recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

maltā gaļa sīpoli pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari S izmēra olas rīvēts siers

recipe.preparation

1

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Maltajai gaļai uz rupjās rīves pierīvē nomizotu sīpolu, pievieno sāli, piparus un visu samīca viendabīgā masā.

3

No maltās gaļas veido gaļas "ligzdiņas" – kotletes ar padziļinājumu vidū. Katrā iedobē liec rīvēta siera "oderīti" un iesit olu.

4

Liek krāsnī uz aptuveni 30 minūtēm.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !