![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/b34ef560-7c69-11ed-8ad2-659178b799d2.jpg?w=576&h=313)
10recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
200 gsiers2 konservētu pupiņu bundžas3 vārītas olas4 marinēti gurķi pēc garšasķiploku grauzdiņi pēc garšaspētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari2 ĒKmajonēze3 ĒKskābs krējums
recipe.preparation
1
Sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā.
2
Pievieno pupiņas, kam iepriekš noliets šķidrums, sakapātus pētersīļus, gabaliņos sagrieztus marinētos gurķus (vari izmantot arī skābētus vai mazsālītus gurķīšus) un visu samaisa.
3
Pirms pasniegšanas pārlej ar mērci, kas gatavota, samaisot krējumu ar majonēzi, sāli un pipariem un pārkaisa ar ķiploku grauzdiņiem, lai tie būtu kraukšķīgi un neizmirktu.
4
Vari izmantot gan rupjmaizes, gan baltmaizes vai saldskābmaizes grauzdiņus pēc savas izvēles. Te atradīsi noderīgus padomus, kā gatavojami zeltaini grauzdiņi salātu un zupu aizdaram.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь