Foto: Shutterstock
Vasarīgi, svaigi salāti, kuriem avokado piešķir patīkami krēmīgu struktūru. Tā kā sastāvdaļas iepriekš nav ne jācep, ne jāvāra, tad salāti būs gatavi jau 10 minūšu laikā. Tos var baudīt gan kā pamatēdienu, gan izmantot kā piedevu dažādiem grila ēdieniem.
10Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 tomāti2 avokado1 sarkanais sīpols1 bundža konservētas kukurūzas1 paprika pēc garšasmalti melnie pipari3 ĒKlaima vai citrona sula TKcukurs pēc garšasbaziliks pēc garšassāls3 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Avokado nomizo, izņem tam kauliņu un atdala augļa mīkstumu. Kā to izdarīt īpaši veikli, uzzināsi, noskatoties šo īso video.

2

Tomātus un avokado sagriež gabaliņos. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku strēmelītēs. Sīpolu nomizo, sagriež plānās strēmelītēs. Kukurūzai nolej lieko šķidrumu.

3

Gatavo mērci. Sīki sakapā baziliku, liek aizvākojamā burciņā, pievieno pārējās sastāvdaļas un sakrata pāris minūtes.

4

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar mērci un samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!