![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/bfab01d0-6140-11ed-adb3-43d59078d10b.jpg?w=576&h=313)
25recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
400 griekstu ķirbis50 mlsezama eļļa70 grukola50 gcietais siers300 gbaravikas vai citas sēnes50 gciedru rieksti10 paipalu olas
recipe.preparation
1
Riekstu ķirbi sagriež daivās un nomizo. Apsāla, liek dziļā pannā vai katlā un sautē nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes.
2
Sēnes sagriež gareniski plānās šķēlītēs un karstā sezama eļļā apcep zeltainas no abām pusēm.
3
Sausā pannā apgrauzdē ciedru riekstus.
4
Paipalu olas novāra 3 minūtes, liekot karstā ūdenī.
5
Šķīvī izkārto rukolu, pāri kārto ķirbja šķēlītes, pārrīvē parmezāna sieru, izkārto sēnes, uz pusēm pārgrieztas paipalu oliņas un pārber ar riekstiem.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь