![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/08376a20-6c7b-11ed-ac5e-012ddea5cfb1.jpg?w=576&h=313)
7recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
1.5 kgaļņa gaļa3 sīpoli2 olas7 ĒKMārlapiņi "Visa MMērce #6"3 ĒKmilti pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls
recipe.preparation
1
Samaļ gaļmašīnā ar rupjo sietu aļņa gaļu bez cīpslām un bez taukiem (ņemu stilbu gaļu, pavēderes gaļu, visādus "nesmukos" gabalus).
2
Tad pievieno plānās šķēlēs sagrieztus sīpolus, lauku olas, 3 ĒK mērces, miltus, piparus un sāli.
3
Gaļu samīca un, paņemot rokās, met/atsit bļodā, lai izsistu lieko gaisu.
4
Uzkarsē pannu, cep olīveļļā uz mērenas uguns lielas kotletes. Tad kārto cepamtraukā, pa starpām saliek 4 ĒK mērces un părlej ar ūdeni, lai šķidrums būtu kotletēm līdz pusei.
5
Tad liek trauku iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī (augša+apakša+ventilators) uz 20 minūtēm, pēc tam apgriež kotletes uz otru pusi un liek cepties 140 grādos 20 minūtes.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь