10recipe.minutes
9recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
2 tasesdzērvenes1 buntīte sīpolloku1 buntīte kinzas vai pētersīļu1 gabaliņš ingvera saknes (3-4 cm)0.5 glāzecukurs1 čili pipars pēc garšassāls1 laims (sula un miziņa)3 ķiploka daiviņas
recipe.preparation
1
Dzērvenes pārlasa, noskalo. Ķiplokus nomizo. Laimam norīvē miziņu, izspiež sulu. Ingveru nomizo, sagriež mazākos gabaliņos. Sīpollokus sīki sakapā.
2
Visas sastāvdaļas, izņemot sīpollokus, liek virtuves kombainā un sablendē viendabīgā masā.
3
Liek bļodā, pievieno lociņus, samaisa, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vismaz stundu, lai pa šo laiku ievelkas visas garšas.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь