6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
1.5 lbezpiedevu jogurts800 gskābenes100 gglikoze150 mlcukura sīrups50 mldegvīns zemenes pasniegšanai
recipe.preparation
1
Svaigām, nomazgātām skābenēm nogriež kātiņus un sablendē krūzē kopā ar jogurtu. Pēc tam šo masu izberž caur sietu.
2
Novāra cukura sīrupu kopā ar glikozi, un, kad tas uzvārījies, pievieno un iemaisa degvīnu.
Glikoze nepieciešama, lai saldējuma konsistence veidotos krēmīga, viendabīga, bez ledus kristāliņiem.
3
Pēc tam abas masas sajauc un ieliek ledusskapī atdzesēties, ik pēc 20 minūtēm masu apmaisot, līdz saldējums pavisam sasalis. Apmaisīšanu veic aptuveni 4-5 reizes.
4
Pasniedz ar gabaliņos sagrieztām zemenēm, kas veidos skaistu krāsu un garšu kontrastu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь