![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/30204a30-6194-11ed-bc53-d1ff7a6683cd.jpg?w=576&h=313)
6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
300 gkviešu milti40 gsviests150 mlpiens šķipsnasāls eļļa cepšanai pūdercukurs pārkaisīšanai
recipe.preparation
1
Bļodā ieber izsijātus miltus, pielej klāt izkausētu sviestu, pienu un pievieno šķipsnu sāls.
2
Visu izmīca apmēram 5 minūtes.
3
Pannā uzkarsē eļlu – tik daudz, lai cepoties mīklas "zaķaustiņas" tajā brīvi peldētu.
4
Mīklu plānā kārtā izrullē, sagriež rombiņos un cep verdošā eļļā.
5
"Zaķaustiņas" cepšanas laikā pannā pašas apgriežas riņķī, tāpēc tām brīvi jāpeld eļļā.
6
Izceptas tās liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.
7
Kad "zaķaustiņas" atdzisušas, tās pārkaisa ar pūdercukuru un kraukšķina nost!
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь