![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/a531e5c0-7cbc-11ed-b3c4-49fe68e2f4d4.jpg?w=576&h=313)
15recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
480 gturku zirņi (konservēti, šķidrums noliets)1 olas4 ĒKpilngraudu milti pēc garšassāls pēc garšaspipari eļļa cepšanai
recipe.preparation
1
Zirņiem nolej šķidrumu, tos sablendē. Starp citu – nelej ārā šķidrumu, jo no tā var pagatavot debešķīgi gardus bezē cepumus. Kā to izdarīt, lūko šeit.
2
Masai pievieno olu, sāli, piparus vai citas garšvielas, visu samaisa.
3
Pieber masai pilngraudu miltus ar kaudzīti. Visu samaisa.
4
Ar rokām vai ar karotes palīdzību veido plācenīšus, kurus liek pannā iepriekš sakarsētā eļļā.
5
Cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
6
Pasniedz ar zaļumiem, krējumu vai ķiploku mērcīti.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь