![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d047bfc0-61a3-11ed-b934-0500da4c765f.jpg?w=576&h=313)
4recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
300 gturku zirņi "Just Nature", novārīti pēc garšassāls pēc garšaskarija vai paprikas pulveris olīveļļa
recipe.preparation
1
Turku zirņus pēc vārīšanas nosmeļ un izkārto uz pannas, lai apžūst.
2
Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm.
3
Izņem no krāsns, apslaka ar eļļu, apber ar garšvielām un rūpīgi apmaisa.
4
Liek atpakaļ grauzdēties uz 10 minūtēm. Ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas un nedaudz apmaisa, lai zirņi vienmērīgi apgrauzdējas.
5
Atkarībā no tā, cik mīksti zirņi novārīti, var atšķirties grauzdēšanas laiks – ja šķiet, ka ir gana cieti, ilgāk krāsnī neatstāj. Pēc izņemšanas no krāsns ļauj tiem atdzist un tad bauda kāru muti!
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь