![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ebaa8a90-7cc4-11ed-b741-d3f15dcf51ad.jpg?w=576&h=313)
11recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
tostermaize kausētais siers gurķi, sagriezti šķēlēs auksti kūpināts lasis, sagriezts šķēlītēs Krievijas siers, sarīvēts Filadelfijas siers ar zaļumiem un ķiploku majonēze sauss baltvīns vai ābolu sula pārslacīšanai ķirštomāti zaļumi citroni
recipe.preparation
1
Maizes šķēlēm nogriež garoziņas. Visas šķēles viegli pārslaka ar baltvīnu vai ābolu sulu.
2
Sāk kārtot torti. Pamatā vienu pie otras liek tik daudz maizes šķēles, cik lielu torti iecerēts gatavot.
3
Pārziež pirmo kārtu ar kausēto sieru, virsū izkārto laša šķēlītes.
4
Liek nākamo maizes kārtu. To pārziež ar Filadelfijas sieru, pārklāj ar gurķu šķēlēm.
5
Tad atkal liek maizes kārtu, pārziež ar majonēzi, pārkaisa ar rīvēto sieru.
6
Liek pēdējo maizes kārtu, torti no visām pusēm pārziež ar kausēto sieru, dekorē pēc saviem ieskatiem.
7
Pirms pasniegšanas vismaz pāris stundas vai visu nakti ļauj tortes kārtām savilkties.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь