Foto: "Rimi" publicitātes foto
"Kā zināms, kartupelis ir viens no latviešu iecienītākajiem ēdieniem, tādēļ esmu sagatavojusi grilētu saldā kartupeļa salātu recepti. Tie lieliski saderēs ar grilētu vistas fileju vai jebkuru citu maigu, liesu gaļu," sola "Rimi" gardēde Liene Zemīte.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 saldais kartupelis pēc garšassāls un malti melnie pipari šķipsnarozmarīns, sakapāts2 ĒKolīveļļa2 ĒKgorgonzolas siers8 valriekstu kodoli1 saujarukola dīgsti dekoram

Sagatavošana

1

Saldo kartupeli nomizo, sagriež plānās šķēlēs, apslaka ar eļļu, pārkaisa sāli, piparus, sasmalcinātu rozmarīnu un liek uz pusstundu ledusskapī.

2

Grilē uz sakarsēta grila no abām pusēm, kamēr šķēles gatavas.

3

Kārto uz šķīvja, vispirms liekot rukolu, tad saldā kartupeļa šķēles. Kamēr tās vēl karstas, uzliek sieru, lai tas nedaudz pakūst, pārkaisa ar valriekstiem un dīgstiem.

4

Pasniedz karstu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!