![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/99003290-7ce7-11ed-87c9-957c49322b53.jpg?w=576&h=313)
"Visssulīgākā vistas karbonādes recepte, ko esmu gatavojusi," saka garšīgā "Instagram" konta "Ēdiens un vēl" autore un veselīga dzīvesveida piekritēja Anna Dimpere. Lūk, viņas gardā recepte!
1200recipe.minutes
8recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
1 gab.vistas fileja1 TKola2 ĒKmilti (Anna lika bezglutēna)2 ĒKtomātu pasta pēc garšassiers pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasvistas gaļai paredzētās garšvielas un garšaugi
recipe.preparation
1
Vistas fileju pārgriež uz pusēm un izklapē.
2
Bļodiņā sakuļ olu un garšvielas.
3
Pievieno vistas fileju un ļauj tai apmēram 5 minūtes savilkties ar garšām.
4
Uzsilda pannu un to nedaudz ietauko.
5
Vistas fileju apvārta miltos un liek uz pannas.
6
No katras puses cep apmēram 3 minūtes.
7
Kad abas puses apcepušās, apsmērē tās vienas pusi ar tomātu pastu un apber ar sieru. Uzliek pannai vāku un atstāj, lai siers izkūst.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь