![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/e3281370-a883-11ed-81b6-9145c0a995e8.jpg?w=576&h=313)
30recipe.minutes
13recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
FONDATIEM:100 gsviests (+pikucis ietaukošanai) kakao pulveris300 gtumšā šokolāde2 gab.olas4 ĒKmilti šķipsnasāls1 saujapekanrieksti2 ĒKpūdercukurs PASNIEGŠANAI: vaniļas saldējums pūdercukurs ogas
recipe.preparation
1
Sagatavo 4 karstumizturīgus deserta trauciņus (200 ml tilpuma). Ietauko tos ar sviestu, tad apbārsta ar kakao, lai trauciņi "iepūderēti".
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem (200 grādiem, ja izmanto režīmu ar ventilatoru).
3
Bļodiņā ber salauztu šokolādi, pieliek sviestu un izkausē karsta ūdens peldē.
4
Pekanriekstus smalki sakapā ar nazi.
5
Šķidrajā šokolādes masā pakāpeniski iemaisa sakultas olas, tad pievieno miltus, riekstus, pūdercukuru un mazu šķipsnu sāls.
6
Šokolādes masu salej vienādās daļās deserta trauciņos.
7
Liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes. Izņem no krāsns un pasniedz, uzmanīgi apgāžot trauciņu otrādi uz deserta šķīvja.
8
Fondantam uzkaisa pūdercukuru, virsū liek ogas dekoram, bet blakus kādu saldējuma bumbu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь