Foto: Viktorija Kožemjakina
Reibinošs un putojošs kokteilis svinībām – ķiršu "Pina Colada". Recepti piedāvā pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "AlkOutlet".
5Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 tasesaldēti ķirši120 mlananasu sula100 mlkokosriekstu piens100 mlbaltais rums50 mlgrenadīna sīrups1 gab.olas baltums svaigas ogas dekorēšanai cukurs rotāšanai

Sagatavošana

1

Izrotā glāžu maliņas – samitrini katras glāzes malu ar ūdeni vai sulu, iemērc to cukurā.

2

Blenderī kārtīgi samaisi visas kokteiļa sastāvdaļas, salej pa glāzēm, rotā ar ogām un pasniedz.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!