![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/32c95c20-e986-11ed-96a6-13597b72326a.jpg?w=576&h=313)
20recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās) vistas fileja vai tītara fileja salātlapas rīvmaize asās paprikas pulveris "Spilva" garšvielu maisījums vistas gaļas panēšanai mērce ķiploku ar zaļumiem no "Helmann's"
recipe.preparation
1
Vistas fileju vai tītara fileju sagriež garenās strēmelē (bet ne "tievās"!).
2
Bļodiņā sajauc: asās paprikas pulveri, rīvmaizi, "Spilva" garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai.
3
Vistas filejas gabaliņus vienmērīgi apklāj ar šo garšvielu maisījumu.
4
Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini, pat vairāk apbrūninājušies.
5
Gatavo vrapus. Uz darba virsmas izklāj kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās), liek salātlapu, pa virsu iepriekš apcepto vistas fileju un ķiploku mērces "restīti". Tieši tik vienkārši!
6
Ielokot apakšmalu, sarullē.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь