![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/e4dc9a10-fbad-11ed-acca-d71ef7eba014.jpg?w=576&h=313)
25recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
4 šķēlesbaltmaize vai kliju maize sviests180 gbiezpiens1 gab.ola1 ĒKķimenes pēc garšassāls
recipe.preparation
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem režīmā bez ventilatora.
2
Maizes šķēlēm uzsmērē sviestu plānā kārtā. Tas cepšanas laikā izkusīs un padarīs maizīšu apakšu kraukšķīgu un zeltainu.
3
Bļodā ieliec biezpienu, piesit olu, pieber ķimenes un sāli un visu rūpīgi samaisi.
4
Biezpiena masu liec virsū maizes šķēlēm un vienmērīgi izlīdzini.
5
Maizītes izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru, liec cepeškrāsnī un cep 12–15 minūtes, līdz tās zeltainas.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь