Fоtо: Privātais arhīvs

Šķiet, nav universālākas zivs par siļķi. Vismaz latviešu ēdienkartē. Šoreiz nedaudz atkāpe no ierastā "Siļķe ar biezpienu un krējumu", piedāvājot siļķes tartaru. Svaigumam klāt der marinēts gurķis un sarkanais sīpols. Recepti iesaka Mārīte Gatavo (IG:gatavo_marite)

20recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

3 gab.siļķu filejas0.5 gab.sarkanais sīpols1 gab.marinēts gurķis0.5 gab.avokado0.5 gab.citrona sula citronpipari

recipe.preparation

1

Visas sastāvdaļas: siļķu filejas, sarkano sīpolu, marinētu gurķi un avokado (to nomizo, izņem kauliņus, bet mīkstumu izmanto) smalki sagriež mazos kubiņos.

2

Sastāvdaļas liek bļodā, pievieno pusi no viena citrona sulas, papildinot garšu ar citronpipariem.

3

Izmantojot konditorejas riņķus vai piemērotas formas glāzes, uz katra šķīvja veido tartara tornīti.

4

Tartaru grezno ar diļļu zariņiem.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !