![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/efb6bc6c-7b4d-4567-932e-876aeb2ff7a6.jpg?w=576&h=313)
Atsvaidzinoši un sātīgi – avokado salāti ar brokoļiem, gurķi un vārītu olu – var būt lieliska pēcsvētku pusdienu maltīte veselīga uztura cienītājiem.
Recepti iesaka "Lidl" garšas eksperti.
25recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 1
2 gab.vārītas olas0.5 gab.brokolis1 gab.avokado0.5 gab.svaigs gurķis1 gab.neliela diļļu buntīte1 ĒKsvaiga citrona vai laima sula1 ĒKolīveļļa1 ĒKskābais krējums1 šķipsnacukurs pēc garšassāls, pipari
recipe.preparation
1
Sagriez brokoli kumosa lieluma gabaliņos un tvaicē 7 minūtes (vai noblanšē nedaudz īsāku laiku).
2
Tikmēr sagriez avokado līdzīga izmēra gabaliņos, gurķi sagriez šķēlītēs un smalki sakapā dilles.
3
Vārītās olas sagriez daiviņās.
4
Salātu bļodā kārto brokoļus, gurķi, avokado un olu. Mērci pagatavo, sajaucot dilles, citrona vai laima sulu, olīveļļu, krējumu, cukuru, sāli un piparus.
5
Pārlej mērci salātiem un kārtīgi samaisi.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь