Atsvaidzinoši un sātīgi – avokado salāti ar brokoļiem, gurķi un vārītu olu – var būt lieliska pēcsvētku pusdienu maltīte veselīga uztura cienītājiem.
Recepti iesaka "Lidl" garšas eksperti.

25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 gab.vārītas olas0.5 gab.brokolis1 gab.avokado0.5 gab.svaigs gurķis1 gab.neliela diļļu buntīte1 ĒKsvaiga citrona vai laima sula1 ĒKolīveļļa1 ĒKskābais krējums1 šķipsnacukurs pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Sagriez brokoli kumosa lieluma gabaliņos un tvaicē 7 minūtes (vai noblanšē nedaudz īsāku laiku).

2

Tikmēr sagriez avokado līdzīga izmēra gabaliņos, gurķi sagriez šķēlītēs un smalki sakapā dilles.

3

Vārītās olas sagriez daiviņās.

4

Salātu bļodā kārto brokoļus, gurķi, avokado un olu. Mērci pagatavo, sajaucot dilles, citrona vai laima sulu, olīveļļu, krējumu, cukuru, sāli un piparus.

5

Pārlej mērci salātiem un kārtīgi samaisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!