Fritētas vistas strēmelītes
Foto: Shutterstock
4.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas strēmelītes rīvmaizes un sezama sēklu panējumā garšos gardi gan aukstā, gan karstā veidā ar kādu mērci, piemēram, jogurta.

Gaļu atdala no kauliem un ādas. Gaļu sagriež salmiņos (apmēram 1 cm biezumā).

Rīvmaizi samaisa sezama sēklām, sāli un garšvielām. Vistas strēmelītes apviļā rīvmaizes masā.

Eļļu ielej katliņā un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai. Pārbauda eļļa karstumu ar maizes gabaliņu. Ja tas strauji apcepās, eļļa ir pietiekami karsta, bet, ja maize tikai uzsūc eļļu, tā vēl jākarsē.

Vistu uz lielas uguns apcep eļļā. Atdzesē un pasniedz kopā ar mērci.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form