O, 3. decembris
Evija, Raita, Jogita
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Produktu saldēšana
Neko nelaist zudumā! Produkti, ko mazās porcijās sasaldēt un izmantot vēlāk
Vai skābo krējumu drīkst saldēt?
(1)
Praktiski padomi, kā apēst svētkiem izgrebto ķirbi no sēklām līdz mizai
Kā sasaldēt tomātus ziemai
Saldēt vai marinēt? Kā labāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai
Kā vislabāk saglabāt kabačus gardām ziemas maltītēm
Gatavot svaigu vai dot iespēju iepriekš sagatavotam ēdienam? Ko par to saka profesionāļi
Sildīts ēdiens – bērnības trauma, estētu šausmas vai racionāla saimniekošana?
(4)
Virtuves ledus karaliene: dod savai saldētavai iespēju!
(1)
Karstā tēma – saldēšana: ko darīt, lai dārzeņi pēc atkausēšanas būtu lietojami
(3)
Virtuves pamati: divi vienkārši veidi, kā ievakuumēt produktus bez dārgām ierīcēm
Latvieši visbiežāk saldē zemenes un dilles
(2)
Vai tomātus var saldēt? Padomi, kā to izdarīt pareizi
Seši produkti, kurus nekādā gadījumā nevajadzētu saldēt
(7)
1
1. lapa no 1