Foto: LETA
Krievijas tūrisma portāla www.travel.ru apmeklētāji, vērtējot 21 kūrortu, Jūrmalu atkārtoti atzinuši par labāko Baltijas jūras kūrortu. Apbalvojumu „Star travel.ru” („Travel.ru Zvaigzne”) šogad Jūrmala saņems jau devīto gadu pēc kārtas.

"Iepriecina tas, ka ar katru gadu pieaug Jūrmalas pilsētas popularitāte tik nozīmīgā tūrisma tirgū kā Krievija," atzīst Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

"Ceļotāji no Krievijas jau izsenis ir iecienījuši Jūrmalu un novērtējuši gan aktīvās atpūtas un veselības atjaunošanas iespējas Baltijas jūras krastā, gan daudzveidīgo kultūras programmas piedāvājumu. Mūsu mērķis ir attīstīt kūrortpilsētas tūrisma un kūrorta pakalpojumus tā, lai pilsētas viesi atrastu savām interesēm un vajadzībām atbilstīgu piedāvājumu ne tikai kūrorta sezonas laikā, bet arī ziemā," norāda Truksnis.

Apbalvojums „Star travel.ru" tiek piešķirts pēc interneta lietotāju balsojuma rezultātiem tūrisma un ceļojumu portālā Travel.ru, kuru apmeklē ap 10 000 cilvēku diennaktī, - 70% no tiem ir Krievijas iedzīvotāji.

„Star travel.ru" ir vienīgā šāda veida patērētāju balva tūrisma jomā Krievijā, un tā tiek piešķirta kopš 2003. gada.

Jūrmalu par Baltijas jūras labāko kūrortu aptaujā atzinuši vairāk nekā septiņi tūkstoši lietotāju - vairāk nekā iepriekšējos gados.

Apbalvošanas ceremonija notiks 17.martā Maskavā starptautiskajā tūrisma izstādē „MITT 2011", kur Jūrmala prezentēs savus tūrisma un kūrorta produktus un pakalpojumus atsevišķā kūrortpilsētas stendā.

Lai ieinteresētu potenciālos tūristus, Jūrmalas pilsētas dome plāno vairākas mārketinga aktivitātes Krievijā un jau martā ar savu stendu piedalīsies 18. starptautiskajā tūrisma izstādē „MITT 2011" Maskavā.

Plānota arī dalība starptautiskajā tūrisma izstādē „CIS Inwetex" Sanktpēterburgā, kā arī darba semināros Krievijas reģionālajās pilsētās, kur Jūrmala prezentēs piedāvātos tūrisma produktus un pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!