Foto: DELFI
Salacgrīvas novada domes izsludinātajā konkursā par Salacgrīvas novada logo saņemti 45 logo varianti, aģentūra LETA noskaidroja novada domē.

Salacgrīvas novada pašvaldības mājaslapā ir iespēja aplūkot visus iesniegtos logo un izteikt savu viedokli par tiem. Novada logo izstāde publiskai apskatei pieejama Salacgrīvas muzejā.

LETA jau ziņoja, ka Salacgrīvas novada dome izsludina atklātu konkursu par novada logo ar mērķi veicināt novada atpazīstamību un veidot vienotu vizuālo tēlu.

Izstrādātajam logo jāveicina Salacgrīvas novada kā zaļā novada un tūrisma galamērķa atpazīstamība vietējā un starptautiskajā tirgū, jāveido vienots un pievilcīgs Salacgrīvas novada kā viesmīlīga novada tēls. Tāpēc Salacgrīvas novada logo jāasociējas ar vietu, kura izraisa vēlmi atpūsties, rada priekšstatu par viesmīlīgu, aicinošu, harmonisku, drošu, pievilcīgu, plaukstošu un aktīvu novadu.

Konkursa darbus vērtēs Salacgrīvas novada domes vērtēšanas komisija un pieaicinātie eksperti. Tāpat konkursa darbi tiks izlikti publiskai apskatei no 8.marta līdz 15.martam Salacgrīvas novada domē, kur iedzīvotāji varēs izteikt savu vērtējumu, balsojot par vienu no piemērotākajiem Salacgrīvas novada logo variantiem.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 2011.gada 23.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!