Foto: Publicitātes foto
Rīga saglabā savu pozīciju kā viens no populārākajiem britu vecpuišu ballīšu galamērķiem, liecina Lielbritānijas lielākā izklaides tūrisma braucienu organizētāja "RedSeven" dati.

Latvijas galvaspilsēta Rīga ir starp piecām populārākajām vecpuišu ballīšu pilsētām līdzās Amsterdamai, Lasvegasai un Ibisai.

"RedSeven" piedāvā dažādas vecpuišu un vecmeitu ballīšu izklaides programmas "nevaldāmajā Rīgā", sākot no iespējas "pašaudīties ar īstiem ieročiem" līdz "prātam neaptveramai nakts uzdzīvei".

"Rīgas apmeklējums liks jums paaugstināt savu testosterona līmeni, pašaudoties ar dažādiem ieročiem, no automāta AK47 līdz "Magnum", pēc tam justies kā Arnoldam Švarcenegeram "Terminatorā", doties uz pilsētu un izbaudīt ballītes, jo Rīgai nav problēmu piedāvāt prātam neaptveramu nakts uzdzīvi, daļēji pateicoties lētajam alkoholam," Latvijas galvaspilsētu reklamē tūrisma aģentūra.

"RedSeven" Rīgā pieejamo kultūras dzīvi raksturo kā "miegaina viduslaiku pilsēta dienā, mežonīga ballīšu galvaspilsēta naktī".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!