Pirmdien uz Rīgas apvedceļa notika kravas un piecu vieglo automašīnu sadursme, kā rezultātā bojā gājis viens cilvēks, bet trīs cietuši.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa informēja, ka, pēc sākotnējās informācijas, ap plkst.14.30 Rīgas apvedceļa krustojumā ar autoceļu Rīga-Ērgļi kravas automašīna "Mercedes Benz" ietriecās automašīnā "Mazda". Savukārt automašīna "Mazda" ietriecās automašīnā "VW Toureg", kas iebrauca automašīnā "Toyota". Tad "Toyota" ietriecās "Chrysler", kas savukārt iebrauca automašīnā "Honda".

No gūtajām traumām notikuma vietā mira viens cilvēks, kurš atradās automašīnā "Mazda", un negadījumā cieta vēl trīs cilvēki.

Kā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Laura Bundule, pēc avārijas trīs cietušie bērni nogādāti Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, viens cietušais ar ļoti smagu politraumu un vēl divi ar galvas traumām ir nogādāti Rīgas Austrumu klīniskās slimnīcas klīnikā "Gaiļezers", viena sieviete negadījumā ir mirusi, bet vēl četri uz vietas izmeklētie cilvēki no hospitalizācijas atteikušies.

Negadījuma vietā strādājušas četras NMPD brigādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!