Foto: DELFI Aculiecinieks
Policija izbeigusi kriminālprocesu par šogad notikušo traģisko autobusa avāriju Baložos, jo iespējamais vainīgais - autobusa šoferis - negadījumā gājis bojā, portālam "Delfi" apliecināja policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Negadījumā, kurš notika aprīļa beigās Baložos, pie autobusa pieturas "Meža iela" no ceļa nobrauca un apgāzās maršruta autobuss. Avārijā gāja bojā trīs cilvēki un vēl četri smagi cieta. Policija izmeklēšanā secināja, ka negadījumā vainojams autobusa vadītājs, kurš pie pasažieru autobusa stūres bija sēdies alkohola reibumā.

Par notikušo ierosināts kriminālprocess, taču ņemto vērā to, ka vainojamā persona ir mirusi, 1.oktobrī process izbeigts. Sadovskis norādīja, ka desmit dienu laikā šo lēmumu varēja pārsūdzēt un avārijā cietušie šo iespēju jau ir izmantojuši.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka Baložos aprīļa beigās avarēja iereibuša šofera vadīts "Rīgas satiksmes" maršruta autobuss. Avārijā gāja bojā trīs cilvēki, tostarp vadītājs, bet vairāki cieta. Pēc notikušā uzņēmums sāka stingrāk kontrolēt vadītājus, vairākus par ierašanos darbā reibumā atlaižot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!