Foto: DELFI



Limbažu novadā kāda iereibusi automašīnas vadītāja nenovaldīja spēkratu un iebrauca grāvī. Avārijā cieta četrus gadus veca meitene, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Kāda 1967. gadā dzimusi "Citroen" vadītāja pie stūres bija sēdusies alkohola reibumā. Viņa nenovaldīja automašīnu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Automašīnas vadītāja, kā arī 2010. gadā dzimusi pasažiere, nogādātas slimnīcā.

Jaunolainē notika sadursme starp automašīnu BMW un automašīnu "Peugeot". Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts 1976. gadā dzimušais "Peugeot" vadītājs. Savukārt Sērenes pagastā automašīna "Renault Megane", izbraucot uz galvenā ceļa, sadūrās ar 1956. gadā dzimušu velosipēdisti. Pēc negadījuma slimnīcā nonāca velosipēdiste.

Kāds 2000.gadā dzimis velosipēdists cietis arī Līvānu novadā, kur viņu notrieca automašīna "Renault Megane Scenic". Cietušais nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Gogoļa ielā, notika sadursme starp automašīnu "Hyundai Matrix" un automašīnu "Chrysler PT Cruiser". Negadījuma rezultātā cieta 1968. gadā dzimusī "Cruiser" vadītāja, kura no hospitalizācijas atteicās, kā arī 1991. gadā dzimusī pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Lauvas ielā, automašīna "VW Passat" uzbrauca 1983. gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pārvietojās alkohola reibumā. Pēc negadījuma velosipēdists nogādāts slimnīcā.
Savukārt Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 1993. gadā dzimis vīrietis nenovaldīja automašīnu BMW un ietriecās kokā. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs un 1990. gadā dzimis pasažieris.

Kopumā ceturtdien reģistrētas 59 avārijas, kurās cietuši 10 cilvēki. Reibumā pie stūres noķerti septiņi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!