Foto: PantherMedia/Scanpix
Baložos aizturēts kāds jauns vīrietis, kurš, iespējams, mēģinājis noslepkavot savu sievasmāti, portālu "Delfi" informēja Reģionālās pašvaldības policijā (RPP).

Cietušā ar vairākām grieztām brūcēm atrodas slimnīcā, bet aizturētais vīrietis nodots Valsts policijas rīcībā tālākai izmeklēšanai.

Naktī uz pirmdienu, patrulējot Baložu pilsētā, Skolas ielā RPP darbinieku uzmanību piesaistīja gados veca sieviete, kura māja ar roku, tādējādi, piesaistot policijas uzmanību. Reaģējot uz šo žestu, policisti ieraudzīja pie mājas kāpņutelpas 1975.gada dzimušo sievieti ar asinīm notraipītās drēbēs un vairākām grieztām brūcēm.

Pēkšņi no kāpņutelpas parādījās vīrietis ar nazi rokās, kurš atvēzējoties mēģināja iedurt sievietei, taču ieraugot policistus metās bēgt kāpņutelpās. Skrienot vīrietim pakaļ, policisti vīrieti aizturēja, izņēma divus ar asinīm aptraipītos nažus un vēlāk nodeva aizturēto vīrieti Valsts policijai.

Noskaidrojot aizturētā identitāti, tika konstatēts, ka aizturētais vīrietis ir dzimis 1990.gadā un ir cietušās sievietes meitas vīrs. Viņš jau iepriekš atradies policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!