Foto: PantherMedia/Scanpix
Svētdien, 16. novembrī, Rīgas pašvaldības policisti aizturējuši garnadzi, kas pēc mēģinājuma iekļūt svešā automašīnā no policistiem centies aizmukt, izmanot savu ārējo izskatu - pārvelkot virsjaku uz otru pusi un pa virsu vēl uzvelkot džemperi.

Kā liecina Rīgas pašvaldības policijas informācija, incidents noticis Rāznas ielā. Pulksten 1:00 naktī uz pirmdienu pašvaldības polcija aizturēja vienu aizdomās turamo, kurš kopā ar līdzgaitnieku bija izsituši automašīnas loga stiklu un mēģinājuši iekļūt automašīnā.

Vienu garnadzi aizturēja jau notikuma vietā esošie Valsts policijas darbinieki. Pārmeklējot tuvāko apkārtni, un pēc notikuma aculiecinieku sniegtajām norādēm, otru notvēra pašvaldības policijas darbinieki.

Likumpārkāpējam nebija līdzējuši centieni ar apģērba palīdzību mainīt savu ārējo izskatu. Ļaundari atpazina cietušais automašīnas īpašnieks.

Procesuālās darbības notikuma vietā turpināja Valsts policijas darbinieki.

Savukārt pirmdien, 17. novembrī, vakarpusē patrulējošos policistus Rēznas ielā apturēja sieviete. Viņa lūdza policistu palīdzību, jo pirms brīža trīs jaunieši viņai bija atņēmuši somiņu un tālruni.

Noskaidrojot virzienu, kurā devušās vainīgās personas un viņu pazīmes, policisti devās noziedznieku meklējumos. Pavisam drīz visi trīs jaunieši pamanīti, un cietusī sieviete atpazina pāridarītājus.

Visas notikušajā iesaistītās personas nogādātas Valsts policijā turpmākai lietas apstākļu noskaidrošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!