Foto: Valsts policija

Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas (JPPP) darbinieki naktī uz svētdienu sarīkojuši pakaļdzīšanos kādai automašīnai, kuras vadītājam izdevies aizbēgt, informēja JPPP pārstāve Sandra Reksce.

Patrulējot Jelgavā Atmodas ielas un Miezītes ceļa krustojumā, JPPP darbinieki pamanījuši automašīnu "Volkswagen Passat", kura atradusies krustojumā ar iedegtām gaismām. Ieraugot JPPP dienesta auto, "Volkswagen" vadītājs uzsācis kustību un strauji apgriezis auto braukšanai pretējā virzienā, ar grūtībām noturot to uz braucamās daļas un palielinot braukšanas ātrumu sācis braukt Dobeles šosejas virzienā.

Uz aizdomu pamata, ka vadītājs ir apreibinošu vielu iespaidā pamata nolemts auto apturēt, bet "Volkswagen" vadītājs, ignorējot ieslēgtas bākugunis un skaņas signālu, palielinot braukšanas ātrumu, turpinājis kustību.

Pēc kāda laika "Volkswagen" sācis strauji bremzēt, noslīdējis uz ceļa nomales un atspiedies pret ceļmalā augošo koku, bet tās vadītājs meties bēgt, ieskrējis neapgaismotā, ar divmetrīgu zāli apaugušā pļavā aiz ēkām Miezītes centrā, kur pazudis no policijas darbinieku redzesloka.

Apsekojot apkārtni bēglis tā arī nav atrasts, bet dažu metru attālumā no "Volkswagen" uziets melnas krāsas maks ar autovadītāja apliecību, kura pieder 22 gadus vecam jaunietim. Notikuma vieta nodota Valsts policijas darbiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!