Foto: Pixabay

Pirmdien, 23.martā, ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Krāslavas novadā bojā gājis 65 gadus vecs vīrietis un pagaidām vēl nenoskaidrota dzimuma un vecuma cilvēks, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Viktorija Gribuste.

Ugunsdzēsēji izsaukumu uz Krāslavas novada Kalniešu pagastu saņēmuši pulksten 23:04. Tur ar atklātu liesmu degusi vienstāvu dzīvojamā māja 36 kvadrātmetru platībā un saimniecības ēka 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēku VUGD darbinieki likvidējuši pulksten 2:34.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, bojā gājušie ir 1938.gadā un 1950.gadā dzimuši vīrieši. Policijā ir sākts kriminālprocess un nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzus notikuma apstākļus un iemeslus.

Savukārt pulksten 21:50 ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Hildas Vīkas ielu Dobelē, kur dedzis divstāvu dzīvojamās mājas jumts 200 kvadrātmetru platībā. Tāpat dedzis otrais stāvs 30 kvadrātmetru platībā un griestu pārsegums 20 kvadrātmetru platībā.

Ugunsnelaimi dienesta darbiniekiem izdevies likvidēt pulksten 2:54.

Vēl pulksten 21:31 VUGD saņēmis izsaukums uz Saulkrastu novada Saulkrastu pagastu, kur ar atklātu liesmu dedzis divstāvu dzīvojamās mājas otrais stāvs un jumts 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēku ugunsdzēsēji likvidējuši pulksten 2:12.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!