Foto: DELFI
Pirmdien, 23.martā, aizturējusi kādu vīrieti, kurš konflikta laikā sašāvis vienu no piecām konfliktā iesaistītajām personām, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Ap pulksten 23:15 Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirknis saņēmis paziņojums par to, ka medicīnas iestādē vērsies kāds 1994.gadā dzimis vīrietis ar šautu brūci.

Notikuma vietā Zilupes novada Zaļesjes pagastā policisti noskaidrojuši, ka izvērties sadzīves konflikts ar piecām iesaistītajām personām. Konfliktā 1963.gadā dzimušais dzīvokļa īpašnieks ar šaujamieroci iešāvis 1994.gadā dzimušam jaunietim kājā. Savukārt cits 1994.gadā dzimušais vīrietis šāvējam ieroci atņēmis un aizbēdzis no notikuma vietas.

Naktī uz otrdienu likumsargiem izdevies noskaidrot aizbēgušā konflikta dalībnieka atrašanās vietu, kā arī atrast un izņemt paslēpto šaujamieroci.

Policija norāda, ka 1963.gadā dzimušais vīrietis ir aizturēts. Aizturētā persona jau iepriekš nonākusi policijas redzeslokā par dažādu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanu. Izmeklēšanā policija noskaidrojusi, ka vīrietis šaujamieroci glabājis nelikumīgi.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību. Patlaban turpinās izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!