Foto: DELFI
Sestdien, 28.martā, Jēkabpilī "Volvo" markas automašīna nobraukusi no dambja, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 22:40 Pļaviņu ielā. 1987.gadā dzimis vīrietis ar "Volvo V40" automašīnu nobraucis no dambja. Slimnīcā medicīniskā palīdzība bijusi nepieciešama 1990.gadā dzimušai pasažierei.

Savukārt Rīgā, Mūkusalas ielā, pulksten 16:06 pie pagaidām nenoskaidroties apstākļiem cietusi 1990.gadā dzimusi velosipēdiste. Sieviete ar traumām nogādāta slimnīcā. Vēl valsts galvaspilsētā satiksmes negadījums noticis Valguma ielā. Tur pulksten 13:31 kāds 1995.gadā dzimis vīrietis ar "Porshe" automašīnu uzbraucis stāvošam "Honda" spēkratam.

1983.gadā dzimusī "Honda" automašīnas vadītāja nogādāta slimnīcā.

Savukārt pulksten 20:30 Liepājā, Kungu ielas un Bāriņu ielas krustojumā, 1971.gadā dzimis vīrietis ar "Toyota Corolla" automašīnu veicis kreiso pagriezienu, nepārliecinoties par tā drošību. Līdz ar to "Toyota" vadītājs izraisījis sadursmi ar pretī braucošo motociklu "Honda".

Avārijā cieta 1990.gadā dzimušais motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā sestdien Valsts policija reģistrējusi 54 avārijas, no kurām 28 notikušas Rīgā. Piecos negadījumos cietuši četri cilvēki.

14 šoferi pie automašīnas stūres sēdušies alkohola reibumā, bet 166 autovadītājiem likumsargi noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!