Foto: Shutterstock

Piektdien, 2. oktobrī, Valsts policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš savā dzīvoklī vairākas reizes sadūris ciemos atnākušo paziņu, kurš no gūtajām tarumām notikuma vietā miris.

Pagājušās piektdienas agrā rītā Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti saņēmuši izsaukumu uz kādu dzīvokli Stiebru ielā, kur atrodies sadurts vīrietis, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā. Izmeklēšanā policisti noskaidrojuši, ka cietušais atnācis ciemos pie sava paziņas. Abu starpā izcēlies konflikts, kurā 1976. gadā dzimušais dzīvokļa iemītnieks paķēris nazi un vairākas reizes iedūris ciemiņam.

Vīrietis no gūtajām traumām miris notikuma vietā.

Aizdomās par slepkavību likumsargi aizturējuši 1976. gadā dzimušo vīrieti, kurš nogādāts iecirknī. Aizturētais jau iepriekš sodīts par zādzībām un miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā iestājusies cietušā nāve un savu vainu šajā noziegumā atzinis.

Patlaban policijā sākts kriminālprocess par slepkavību. Aizturētajam par šādu noziegumu var draudēt mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Sestdien, 3. oktobrī aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!