Foto: stock.xchng

Vecgada vakarā, 2015. gada 31. decembrī, Rīgā Valsts policija aizturējusi vīrieti, kurš kopīgas iedzeršanas laikā sadūris ciemos atnākušu sievieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

31. decembrī Rīgas Teikas iecirkņa policisti saņēmuši izsaukumu uz kādu dzīvokli Dzelzavas ielā, kur atrodoties sadurta sieviete.

Policisti ieradušies notikuma vietā un noskaidrojuši, ka pie 1953. gadā dzimuša vīrieša bija atnākuši ciemiņi, tostarp kāda sieviete. Kopīgas iedzeršanas laikā starp namatēvu un sievieti izcēlies konflikts, kurā vīrietis sadusmojies, paķēris nazi un iedūris sievietei vēderā. Redzot notiekošo, cits ciemiņš izsaucis policiju un mediķus.

Policisti notikuma vietā aizturējuši agresīvo 1953. gadā dzimušo vīrieti un nogādājuši izolatorā. Pa ceļam aizturētais policijas automašīnā bija sabojājis soliņu.

Pret aizturēto policija sākusi kriminālprocesu par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. Tāpat sākts kriminālprocess par tīšu mantas bojāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!