Foto: DELFI Aculiecinieks
Pēc Valsts policijas sniegtās informācijas negadījumu uz Ventspils šosejas, kurā iesaistīts arī satiksmes autobuss, izraisījusi kravas automašīna, kas pēc saslīdēšanas iebraukusi pretējā braukšanas joslā, portālu "Delfi" informēja pašvaldības SIA "Ventspils reiss".

Uzņēmums ziņo, ka ap pulksten 16:00 uzņēmuma autobuss maršrutā Jelgava-Ventspils cietis ceļu satiksmes negadījumā uz Ventspils šosejas netālu no Pūres. Pēc Valsts policijas pārstāvju sniegtās informācijas uzņēmumam negadījumu izraisījusi kravas automašīna, kas pēc saslīdēšanas iebraukusi pretējā braukšanas joslā.

Autobusa vadītājs centies izvairīties no sadursmes, tomēr abi transporta līdzekļi pēc sadursmes noslīdējuši no ceļa. Negadījumā piecas cietušās personas nogādātas Tukuma slimnīcā.

Uzņēmuma vadība ieradusies notikuma vietā, kā arī apmeklējusi Tukuma slimnīcu. Uzņēmums pārliecinājies, ka visiem cietušajiem sniegta medicīniskā palīdzība. Divi cietušie ir stacionēti, bet pārējie pēc palīdzības saņemšanas palaisti mājās, stāsta uzņēmuma vadītājs Arturs Lieģis.

Valsts policijas pārstāvji uzņēmuma vadību informējuši, ka ceļu satiksmes negadījumu izraisījis kravas automašīnas vadītājs, ko viņš pats arī ir apliecinājis. To, ka sadursmi izraisīja kravas automašīnas vadītājs, apliecinājuši arī cietušie Tukuma slimnīcā, stāsta uzņēmumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!