Foto: Valsts policija
Otrdien, 5. aprīlī, likumsargi kādā privātmājā Ilūkstē izņēmuši nelikumīgās akcīzes preces un šaujamieročus, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pirms kāda laika Daugavpils policijas iecirknī bija sākts kriminālprocess saistībā ar iespējamo alkohola pārdošanas vietu Ilūkstē. Ar mērķi pārbaudīt policistu rīcībā esošu informāciju, policisti saistībā ar sākto kriminālprocesi veikuši dažādi operatīvie pasākumi.

5. aprīlī Daugavpils iecirkņa policistus gaidījis pārsteigums, kad sankcionētā kratīšanā kādā privātmājā Ilūkstē izrādījies, ka tur tirgo ne tikai nelikumīgo alkoholu, bet arī citas nelikumīgās akcīzes preces.

Kopumā izdevās likumsargi izņēmuši vairāk par 43 litriem spirta, ap 2400 cigarešu, 670 litrus degvielas, kā arī četrus nereģistrētus šaujamieročus. Saistībā ar notikušo policija pārbauda 1970. gadā dzimušu vīrieti, kurš ir izņemto mantu saimnieks.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu un procesuālās darbības, nozīmējot arī nepieciešamās ekspertīzes. Vīrietim draud kriminālatbildība gan par akcīzes preču, gan par šaujamieroču nelikumīgu glabāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!