Foto: AFP/Scanpix
Kārtības sargi Rīgas centrā aizturējuši divus agresīvus kaušļus, kas pēc miesas bojājumu nodarīšanas diviem cilvēkiem mēģinājuši bēgt no policijas, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Svētdien, 29.maijā, policisti devās uz izsaukumu Merķeļa ielā, kur norisinājās konflikts starp vairākām personām. Ierodoties notikuma vietā, pamanīti vairāki vīrieši, kuri konfliktēja savā starpā. Divi vīrieši, pamanot policijas tuvošanos, sāka skriet prom. Personām dots rīkojums apstāties, taču neviens no viņiem nereaģēja.

Notikuma vietā pamanīti vēl divi vīrieši, kuri konflikta rezultātā bija cietuši. Viena no personām gulēja uz ietves - uz sejas bija redzamas asiņojošas brūces. Otra cietusī persona bija pieliekusies pie guļošā vīrieša. Arī otram vīrietim uz sejas bija redzamas asiņojošas brūces. Veicot pārrunas, noskaidrots, ka abiem cietušajiem uzbrukuši divi vīrieši, kuri, pamanot policijas tuvošanos, aizskrējuši.

Viens no policijas darbiniekiem palika pie cietušajām personām un izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, kamēr autopatruļa devās pakaļ bēgošajiem vīriešiem. Notikuma vietā ieradās mediķi, kuri hospitalizēja vienu no cietušajiem. Abi bēgošie vīrieši panākti un aizturēti Tērbatas ielā. Ņemot vērā, ka viena no personām nepakļāvās, policijas darbiniekiem nācās pielietot elektrošoka pistoli.

Aizturētie nogādāti Valsts policijas iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!