Foto: F64

Ugunsdzēsēji pirmdien steigušies palīgā diviem maziem bērniem, kuri Cēsīs atradās automašīnā, kurai bija aizcirtušās durvis, portālu "Delfi" informēja glābšanas dienestā.

Glābēji izsita automašīnas aizmugures stiklu, iekļuva automašīnā un abus iekšā esošos bērnus nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pirmdien glābēji saņēma izsaukumu uz Brocēnu novada Gaiķu pagastu, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, dega automašīna. Ugunsgrēkā cieta apmēram 45 gadus vecs vīrietis, kurš bija guvis apdegumus un tika hospitalizēts.

Tāpat saņemts izsaukums uz Dzirciema ielu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies piecstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka mājas pirmā stāva dzīvoklī deg dīvāns. Ugunsdzēsēji no piedūmotajām telpām izglāba apmēram 73 gadus vecu vīrieti, kurš bija saindējies ar degšanas produktiem un tika hospitalizēts.

Ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, siens, zaru kaudze, koks, durvis, elektrības stabs, vieglā automašīna, šķūnis, pirts, vasarnīca un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!