Foto: Publicitātes foto

Robežsargi aizturējuši Lietuvas pilsoni, kurš no Latvijas mēģinājis izbraukt ar Beļģijā reģistrētu automašīnu, kas bija aprīkota ar viltotām valsts numura zīmēm, informē Valsts robežsardzē.

Ludzas pārvaldes Terehovas robežkontroles punktā robežsargi par viltotu Beļģijā reģistrētas automašīnas "Ssong Yong" valsts numura zīmju izmantošanu aizturēja no Latvijas izbraucošo Lietuvas pilsoni. Sastādīts lēmums par atteikumu ar transportlīdzekli šķērsot valsts robežu. Automašīna nodota policijas darbiniekiem.

Savukārt Daugavpils pārvaldes Silenes robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošai Ukrainas pilsonei nav derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas ieceļošanai Šengenas valstu teritorijā. Sastādīts ieceļošanas atteikums pie robežas, persona atgriezta uz Baltkrieviju.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 22 personām.

Transportlīdzekļu un kuģošanas ekspluatācijas jomā robežsargi atklājuši pārkāpumus 20 personām – sešiem Krievijas, diviem Baltkrievijas, trīs Latvijas, diviem Lietuvas, četriem Igaunijas, vienam Kazahstānas, vienam Polijas un vienam Zviedrijas pilsonim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!