Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Naktī uz 30. oktobri Rīgas pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši kādu iereibušu Norvēģijas pilsoni, kurš bārā izģērbies un ar kāju izsitis durvju stiklu, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

30. oktobra naktī pie Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbiniekiem patrulēšanas laikā vērsies kāda bāra darbinieks. Vīrietis kārtības sargiem pastāstījis, ka bārā pirms neilga laika kāds apmeklētājs pēc alkohola lietošanas pēkšņi sācis izģērbties, pieskrējis pie bāra durvīm un ar kājas spērienu izsitis durvju stiklu.

Policisti bārā sastapuši kailo atpūtnieku, kurš tajā brīdī atradies uz galda. Bāra darbinieks paskaidrojis, ka vīrietis, iespējams, ir ārzemnieks, jo sākotnēji komunicējis angļu valodā.

Policisti uzrunājuši kailo vīrieti, taču viņš spējis vien murmināt neskaidrā angļu valodā. Pie vīrieša mantām atradusies studenta karte. Policisti noskaidrojuši, ka viņš ir Norvēģijas pilsonis. Pārbaudot studenta datus, konstatēts, ka viņam anulētas uzturēšanās tiesības Latvijā.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri konstatēja, ka iereibušajam vīrietim medicīniskā palīdzība nav nepieciešama.

Pēc brīža ieradās arī Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!