Foto: LETA

Svētdien avārija uz Tīnūžu-Kokneses šosejas notikusi, jo autovadītāji pārkāpuši Ceļu satiksmes noteikumus un braukuši agresīvi, informē policijā.

Jau ziņots, ka svētdien, 13. novembrī, Ķeguma novadā uz autoceļa Tīnūži-Koknese noticis negadījums, kurā iesaistītas septiņas automašīnas.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte, uz ceļa Tīnūži-Koknese ap pulksten automašīna "Mazda", braucot virzienā uz Rīgu, centusies apdzīt vairāku automašīnu kolonnu.

1993. gadā dzimušais automašīnas "Mazda" vadītājs braucis ātri un nav ievērojis Ceļu satiksmes noteikumus. Tādējādi "Mazda" izraisījusi frontālu sadursmi ar pretējā joslā braucošo "Volkswagen" markas automašīnu.

Pēc tam avarējušās automašīnas aizķērušas vēl trīs citas automašīnas, kuru vadītāji braucot nebija ievērojuši nepieciešamo distanci un intervālu. Vēl divas automašīnas nesekmīgi centušās izvairīties no iepriekšminētajiem avarējušajiem spēkratiem.

Grāvīte norādīja, ka avārijas brīdī ceļa segums bijis sauss, un avāriju izraisījusi agresīva braukšana, distances un intervālu neievērošana, kā arī ātruma pārsniegšana.

Negadījumā ir seši cietušie, no kuriem divi guvuši smagas traumas.

Negadījumā cieta 1993. gadā dzimis vīrietis, 1969. gadā dzimusi sieviete, 1983. gadā dzimis vīrietis, 1954. gadā dzimusi sieviete, 1985. gadā dzimusi sieviete, 1993. gadā dzimusi sieviete. Cietušās personas nogādātas slimnīcā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!