Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki 25. maijā neilgi pirms pulksten 23 saņēmuši informāciju par divām personām, kuras ļāvušās peldei netālu no Rīgas Centrāltirgus Zivju paviljona, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā kārtības sargi pamanījuši vīrieti bez krekla, kurš sēdējis uz kanālmalas apmales un grasījies lekt ūdenī. Savukārt sieviete jau peldējusies kanāla ūdenī. Policisti likuši sievietei nekavējoties peldēt uz krasta pusi, kur viens no likumsargiem palīdzējis viņai izkļūt no ūdens.

Laulātie pastāstījuši, ka notikuma dienā svinējuši astoņus gadus vecā dēla dzimšanas dienu un nolēmuši izpeldēties. No abām personām vēdījusi spēcīga alkohola smaka.

Tā kā sieviete izpeldējusies ar visām drēbēm un apaviem, pašvaldības policisti izsaukuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, lai viņi pārbaudītu nosalušās sievietes veselības stāvokli. Tomēr brīdī, kad ieradušies mediķi, sieviete kategoriski atteikusies no apskates un jebkāda veida medicīniskās palīdzības.

Pašvaldības policisti pārbaudījuši abu personu datus un atklājuši, ka pāris ir izsludināts meklēšanā. Līdz ar to policisti gan sievieti, gan vīrieti aizturējuši un nogādājuši Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!