Cēsu policija lūdz atsaukties uzbrukuma aculieciniekus, kurā nenoskaidrots vīrietis otrdien, 29. augustā, Cēsīs uzbrucis 14 gadus vecai meitenei un nodarījis miesas bojājumus, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Meitene nogādāta tuvākajā ārstniecības iestādē. Patlaban viņas dzīvībai briesmas nedraud.

Sākotnējā policijas informācija liecina, ka vīrietis ap pulksten 13 uzbrucis jaunietei Bērzaines rajonā, Bērzaines ielas un Alfrēda Kalniņa ielas savienojošā gravā, un aizbēdzis no notikuma vietas.

Meklētais vīrietis ir vecumā no 20 līdz 40 gadiem, ar tumšas krāsas matiem. Viņa augums ap 180 centimetri. Uzbrukuma brīdī vīrietis bija ģērbies gaišas krāsas jakā, tumšās, iespējams, džinsu biksēs.

Policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus vai arī sniegt jebkāda veida informāciju par personām, kuras atbilst minētajām pazīmēm un manītas notikuma vietā vai pilsētas rajonā laika posmā no pulksten 12 līdz pulksten 14, zvanot pa tālruni 110.

Policija norāda, ka patlaban notiek izmeklēšana un aktīvs darbs pie vainīgās personas identificēšanas, līdz ar to tiek pārbaudītas aizdomās turamās personas. Par notikušo sākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 13. nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!