Foto: DELFI

Otrdien, 26. decembrī, pulksten 11.04 Valmierā, Stacijas ielā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 2003. gadā dzimušam jaunietim, kurš šķērsojis ceļa braucamo daļu pa gājēju pāreju. Tā kā automašīna notikuma vietu pametusi, neziņojot par negadījumu, Valsts policija meklē aculieciniekus.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka pusaudzis gājēju pāreju šķērsojis virzienā no Valmieras Romas katoļu draudzes nama uz pārtikas veikala "Top" pusi.

Vadītājs no notikuma vietas aizbraucis, neziņojot par negadījumu likuma noteiktajā kārtībā. Savukārt zēns nogādāts tuvākajā ārstniecības iestādē. Viņa dzīvībai briesmas nedraud, informē policijā.

Likumsargi izsaka pateicību iedzīvotājiem, kas jau snieguši informāciju par negadījumu, kā arī palīdzējuši cietušajam zēnam. Tomēr saņemtās ziņas ir nepilnīgas, tāpēc policijai izdevies noskaidrot vien to, ka minētā automašīna bijusi universāla tipa un tumšā krāsā.

Policija aicina negadījuma aculieciniekus un iedzīvotājus, kuriem ir informācija par notikušo ceļu satiksmes negadījumu, zvanīt policijai pa tālruni 110.

Policija jau iepriekš pateicas par sniegto palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!